Takim me Z. Teodoro Miano per te diskutuar mbi projektet me CIHEAM

 • Tjetër
 • Takim
 • 14/02/2023
 • 15.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca | Teodoro Miano
 • Minister | Sekretar i pergjithshem i zgjedhur
 • Ministrja, Z. Teodoro Miano
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore