Takim me fermeret e Bashkise Roskovec ne lidhje me pikat e grumbullimit, produktet bujqesore e blegtorale

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 13/02/2023
 • 09:30
 • Prane godines se Bashkise Roskovec, qyteti Roskovec
 • Shqipëri
 • Fier
 • Roskovec
 • Roskovec
 • znj. Majlinda Bufi | Dhimitër Kote
 • Kryetare e Bashkise Roskovec | Zevendesminister i Bujqesise
 • Perfaqesues te Bashkise Roskovec, fermereve, perfaqesues te universitetit Bujqesore dhe ministrise se Bujqesise
 • Jo
 • Po
 • Reja Cjapi, Drejtor Kabineti, Bashkia Roskovec
 • Delina Hoxha, Sekretar i pergjithshem, Bashkia Roskovec