Memorandium mirkuptimi ndërmjet Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit të Republikes së Shqipërisë dhe Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Republikës Popullore të Kinës për bashkëpunim në fushën e Turizmit

 • Tryezë diskutimi
 • 14/02/2023
 • 12:00
 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • Mirela Kumbaro Furxhi
 • Ministër
 • Mirela Kumbaro Furxhi, Z. Zhou Ding Ambasador, drejtues nga MTM, Grupe interesi, tour operatore
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi