Projekt i nisur dhe miratuar ne vitin 2022(kater muaj para dates se zgjedhjeve),investitor Fondi Shqiptar i Zhvillimit

 • Inspektim/kontroll
 • 11/02/2023
 • 10:00
 • Koder Vore, Bashkia Vore
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Vore
 • Vore
 • Blerim Shera | Gerti Delli | Arlind Papa
 • Kryetari i Bashkise | Drejtor i Drejtorise se Planifikimit dhe Kontrollit te Zhvillimit te Territoritit | Drejtor i Drejtorise se Mirembajtjes dhe mbikqyrjes se Infastruktures
 • Nuk do kete te ftuar
 • Jo
 • Jo
 • Blerim Shera, Kryetari i Bashkise
 • Ronila Bulku, Pergjegjes i Sektorit te Çeshtjeve Ligjore