Dhënia e titullit: “Qytetar Nderi” z.Sheko Haxhaj

 • Tjetër
 • Ceremoni nderimi
 • 13/02/2023
 • 10;00
 • Koplik
 • Shqipëri
 • Shkodër
 • Malësi e Madhe
 • Koplik
 • Tonin Marinaj | z.Sheko Haxhaj
 • Kryetar Bashkie | Qytetar
 • Familjarë, miq të z.Sheko Haxhaj, personalitete të Malësisë së Madhe dhe përfaqësues të bashkisë.
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Jurist