Në kuadër të rehabilitimit të zonave urbane në qytetin e Durrësit, inspektimi për rikualifikimin e fasadave të pallateve në bllokun e banimit të lagjes nr. 18, njësia administrative nr.4, Loti I 1-rë dhe I 2-të.- RIPUBLIKIM

 • Inspektim/kontroll
 • 07/02/2023
 • 12:30
 • Durres, Lagjia 18
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Kryeministri z. Edi Rama | Kryeministri z. Edi Rama
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise | Kryeminister i Republikes se Shqiperise
 • Kryeministri z.Edi Rama, Kryetarja Emiriana Sako dhe pjesemarres te ndryshem
 • Jo
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka