Inspektim për ndërhyrjet në zonat sportive dhe lodrave për fëmijë “Dua të luaj” , si edhe në Parkun e Durrësit “Vala” (rajoni 4).- RIPUBLIKIM

 • Inspektim/kontroll
 • 07/02/2023
 • 13:00
 • Durres, rajoni 4
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • 4
 • Kryeministri z. Edi Rama | Emiriana Sako
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise | Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryeministri z.Edi Rama, Kryetarja Emiriana Sako dhe pjesemarres te ndryshem
 • Jo
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka