inspektim punimesh lidhur me ndërtimin e shëtitores së plazhit, nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës- RIPUBLIKIM

 • Inspektim/kontroll
 • 07/02/2023
 • 11:00
 • Durres, plazh
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Kryeministri z. Edi Rama | Emiriana Sako
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise | Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryeministri z.Edi Rama, Kryetarja Emiriana Sako dhe pjesemarres te ndryshem
 • Jo
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurata Gjoka