Prezantohet Strategjia Kombetare e Zhvillimit dhe Integrimi Evropian

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 10/02/2023
 • 09:00
 • Agroturizem C. I. Shehu
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Surrel 221
 • Edi Rama
 • Kryeminister i Shqiperise
 • Kryeministri dhe pjesemarres te tjere
 • Jo
 • Jo
 • Xhulia Xhaferi, Asistente e Sekretarit te Pergjithshem
 • Zerina Bruci, Sekretar i Pergjitshem