Diskutime rreth Ndihmës Juridike të Garantuar nga Shteti për kategoritë përfituese sipas Ligjit nr.111/2017 “Për Ndihmën Juridike të Garantuar nga Shteti”.

 • Tryezë diskutimi
 • 13/02/2023
 • 10:00
 • Emisioni Scan Update në Scan Tv
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 4
 • Ergys Qirici
 • Drejtor i Përgjithshëm
 • Moderator Elona Gjylmi dhe Lidion Kulla
 • Po
 • Jo
 • Enidjola Cenaj, Specialist Burime Njerëzore dhe Shërbimeve
 • Ergys Qirici, Drejtor i Përgjithshëm