10:30-11:00 Takim i Komisionerit z. Robert Gajda me Kryetarin e Bashkisë Malësi e Madhe z. Tonin Marinaj. (Takimi do të zhvillohet në mjediset e Bashkisë).
11:00-11:45 Takim publik i Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi me qytetarë, OJF dhe punojës socialë, për të diskutuar rreth problematikave të ndryshme sociale dhe njohjen më gjerësisht të ligjit “Për mbrojtjen nga diskriminimi”. (Takimi do të zhvillohet në mjediset e Bashkisë).
11:45-12:15 Pyetje, komente dhe diskutime nga pjesëmarrësit.
12:30-13:00 Takim informues dhe diskutues me nxënës e mësues të Gjimnazit “Sherif Hoxha”, Koplik. (Takimi do të zhvillohet në mjediset e gjimnazit).

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 15/02/2023
 • 10:30
 • Bashkia Malësi e Madhe , Gjimnazi “Sherif Hoxha”, Koplik
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malësie e Madhe
 • Koplik
 • Z. Robert GAJDA- Komisioner | z. Tonin Marinaj
 • Komisioner | Kryetar i Bashkëkisë Malësi e Madhe
 • z. Tonin Marinaj kryetar i Bashëkisë Malësi e Madhe, qytetarë, nxënës e mësues të Gjimnazit “Sherif Hoxha”, KoplikOJF dhe punojës socialë,
 • Po
 • Po
 • Bajram Bakalli, Specialist i Burimeve Njerëzore
 • Ana Muça, Drejtor Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse