Takim sensibilizues me prinder, mesues kujdestare dhe nxenes organizuar nga Sektori i Mireqenies Sociale dhe Perkujdesit Shoqeror ne Bashkine Divjake. Aktiviteti do te zhvillohet ne shkollen e mesme te bashkuar Grabian, i cili ka nje numer te larte te komunitetit Rom dhe Egjiptian.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 14/02/2023
 • 10:00
 • Shkolla e Mesme e Bashkuar Grabian, Njesia Administrative Grabian
 • Shqipëri
 • Fier
 • Divjake
 • Grabian
 • Blerim Zeneli | Bledar Ndoni
 • Pergjegjes sektori Mireqenies Sociale dhe Perkujdesit Shoqeror | Nendrejtor i shkolles
 • Blerim Zeneli, Bledar Ndoni, Majlinda Leka, Amarildo Çoku
 • Jo
 • Po
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem
 • Klevisa Rrudha, Sekretari i Pergjithshem