Vizite ne inkubatorin e produkteve lokale dhe tregun e fruta perimeve te Korces

 • Inspektim/kontroll
 • 11/02/2023
 • 13.30
 • Korce
 • Shqipëri
 • Korce
 • Korce
 • Korce
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Frida Krifca, Minister, Eni Zake, Deputete
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore