Vizite ne shkollen jopublike “Drita e Dijes” me stafin edukues, maturante etj.

 • Tjetër
 • Vizite
 • 17/02/2023
 • 11:00
 • Ambientet e shkolles jopublike "Drita e Dijes"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni 2
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i shkolles jopublike, Administratori i Rajonit 2, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska(Sekretar i Pergjithshem)