Vizite ne palestren e shumesporteshit “Tomori”, djemve dhe vajzave, (ping-pong, gjimnastike etj.)

 • Tjetër
 • Vizite ne palestren e shumesportesh "Tomori"
 • 14/02/2023
 • 11:00
 • Palestar e shumesporteshit "Tomori"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni 2
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i Rajonit 2, Drejtore e Drejtorise se Turizmit dhe Aktiviteteve etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska(Sekretar i Pergjithshem)