Vizite ne shkollen jo publike “Irfan Ngjeqari”, me stafin akademik, maturantet etj.

 • Tjetër
 • Vizite
 • 20/02/2023
 • 11:00
 • Ambientet e shkolles jo publike "Irfan Ngjeqari"
 • Shqipëri
 • Berat
 • Berat
 • Rajoni nr. 1
 • Kryetari i Bashkise
 • Titullari i Bashkise
 • Kryetari i Bashkise, Administratori i shkolles etj.
 • Po
 • Po
 • Gentian Dashi (Drejtor i Burimeve Njerezore dhe Sherbimeve Mbeshtetese))
 • Arisa Toska(Sekretar i Pergjithshem)