Takim me studentet te cilet jane punesuar prane MBZHR pas kalimit me sukses te praktikave te punes

 • Tryezë diskutimi
 • 13/02/2023
 • 14.00
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca
 • Minister
 • Ministrja, studentet perfitues nga programi i praktikave kombetare te punes, te punesuar prane strukturave te MBZHR
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore