Në kuadër të rehabilitimit të zonave urbane në qytetin e Durrësit, do të kryhet nga Kryeministri z. Edi Rama edhe inspektimi për rikualifikimin e fasadave të pallateve në bllokun e banimit të lagjes nr. 18, njësia administrative nr.4, Loti I 1-rë dhe I 2-të.- RIPUBLIKIM

 • Inspektim/kontroll
 • 07/02/2023
 • 12:30
 • Durrës, Qarku i Durrësit
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Durrës
 • 4
 • Kryeministri z. Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Po
 • -
 • -