Në vijim të kontrolleve në qytetin e Durrësit, Kryeministri do të kryej inspektim për rikonstruksionin e rrugëve “Miqësia” dhe “Azem Hajdari”, loti I dytë, në njësinë administrative Spitallë.- RIPUBLIKIM

 • Inspektim/kontroll
 • 07/02/2023
 • 12:00
 • Durrës, Qarku i Durrësit
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Durrës
 • Spitallë
 • Kryeministri z. Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Po
 • -
 • -