Vizite ne Sera ne Petove,Mbrostar
Vizite ne nje fabrike bojrash “Teknokolor” ne Mbrostar
Vizite tek Pasticeri “Andrea” ne Mbrostar

 • Tjetër
 • Vizite ne disa sipermarrje private ne njesine Mbrostar per t’u njohur nga afer me sfidat dhe arritjet e tyre.
 • 08/02/2023
 • 13:00
 • Ne ambientet e aktiviteteve
 • Shqipëri
 • Fier
 • Fier
 • Mbrostar
 • S'ka
 • S'ka
 • Kryetari i Bashkise Fier,Kryetari i Njesise Administrative,sipermarresit private, mund te jene edhe Deputete te Parlamentit sipas deshires
 • Jo
 • Jo
 • Martin Dodi
 • Martin Dodi, Sekretar i Pergjithshem