Inspektim për ndërhyrjet në zonat sportive dhe lodrave për fëmijë “Dua të luaj” , si edhe në Parkun e Durrësit “Vala” .

 • Inspektim/kontroll
 • 08/02/2023
 • 11:00
 • Durres
 • Shqipëri
 • durres
 • durres
 • NR 4
 • Kryeministri z. Edi Rama | Emiriana Sako
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise | Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryeministri z.Edi Rama, Kryetarja Emiriana Sako dhe pjesemarres te ndryshem
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurta Gjoka