Inspektim për rikonstruksionin e rrugëve “Miqësia” dhe “Azem Hajdari”, loti I dytë, në njësinë administrative nr 6.

 • Inspektim/kontroll
 • 08/02/2023
 • 10:00
 • Durres
 • Shqipëri
 • durres
 • durres
 • durres
 • Kryeministri z. Edi Rama | Emiriana Sako
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise | Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryeministri z.Edi Rama, Kryetarja Emiriana Sako dhe pjesemarres te ndryshem
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurta Gjoka