Në kuadër të rehabilitimit të zonave urbane në hapësira publike kryesore, ku do te inspektohen punimet lidhur me ndërtimin e shëtitores së plazhit, nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës.

 • Inspektim/kontroll
 • 08/02/2023
 • 09:30
 • Durres, plazh
 • Shqipëri
 • durres
 • durres
 • Nr 5
 • Kryeministri z. Edi Rama | Emiriana Sako
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise | Kryetare e Bashkise Durres
 • Kryeministri z.Edi Rama, Kryetarja Emiriana Sako dhe pjesemarres te ndryshem
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Dhurta Gjoka