Abasada Hollandaze i dhuron Drejtorisë së Përgjithshme së Burgjeve pajisje materiale per mobilimin e IEVP Pojskë. Takimi do zhvillohet ne Pojske dhe do te vazhdoje me nje takim ne Burgun e Korces ku do te diskutohet mbi çeshtjet e Radiklaizmit në Burgje.

Mirkuptim tuaj sepse ky organizim doli jashte axhendes dhe presim konfirmin per realizimin ne daten 06.02.2023.

 • Tjetër
 • Amasada Hollandeze mbështet Sistem e Burgjeve
 • 06/02/2023
 • 08:00
 • Pogradec, Korçë
 • Shqipëri
 • Korçë
 • Korçë, Pogradec
 • Korçë
 • z.Admir Abrija: | z. Reinout Vos
 • Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve | Ambasadori Hollandez
 • Denian Mejdani, Klevis Qose, Ermal Jauri, Erinda Bllaca, Reinout Vos, Admir Abrija, Vjollca Kamberi, Nlerta Doçi, Fatmira Lato, Klotilda Kareci, Paulin Rajta
 • Jo
 • Jo
 • Lindjana Laçi
 • Admir Abrija