Tryezë diskutimi “CARE4BlueSea”

 • Tryezë diskutimi
 • 08/02/2023
 • 10:00
 • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • Tiranë
 • Mirela Kumbaro Furxhi
 • Ministër
 • Drejtori i Bankës Botërore z. Xiaoqing Yu, Drejtori rajonal i Bankës Botërore për zhvillimin e Qëndrueshëm z. Sameh Wahba, Emanuel Salinas, Country Manager, Evis Sulko Sr. Country Operations Officer, Ramon Munoz-Raskin, Program Leader for Infrastucture and Sustainable Development, Camilo Lombana, Sr. Water Specialist, Axel Baeumler, Sr.Infrastucture Economy.
 • Jo
 • Jo
 • Jetmirë Dedaj
 • Inxhi Buzi