Sistemimi i lagjes nr.1 Rrogozhine me pjesmarrjen e drejtorit te Sherbimeve Mbeshtetese dhe banoret e lagjes

 • Tjetër
 • 08/02/2023
 • 10:00
 • Rrogozhine
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Rrogozhine
 • Rrogozhine
 • Nuk ka
 • -
 • Drejtori i Sherbimeve Mbeshtetese dhe banoret e lagjes
 • Jo
 • Po
 • Ardit Halili, Specialist Jurist
 • Elton Sula, Sekretar i Pergjithshem