Në vijim të kontrolleve në qytetin e Durrësit, Kryeministri do të kryej inspektim për ndërhyrjet në zonat sportive dhe lodrave për fëmijë “Dua të luaj” , si edhe në Parkun e Durrësit “Vala” (rajoni 1 dhe 2).

 • Inspektim/kontroll
 • 08/02/2023
 • 11:00
 • Durrës, Qarku i Durrësit
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Durrës
 • rajoni 1+2
 • Kryeministri z. Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Po
 • -
 • -