Ditën e enjte, ministria e Arsimit dhe Sportit do të organizojë një pritje për studentët e ekselencës (përfitues të bursës sa paga minimale), të cilët kanë zgjedhur degë prioritare si mësuesi, agronomi etj, takim në të cilin është ftuar të jetë pjesë edhe Kryeministri I Republikës së Shqipërisë, SHTZ Edi Rama.

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 09/02/2023
 • 11:00
 • TIRANE, QARKU I TIRANES
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • 10
 • Kryeministri z. Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Kryeministër i Republikës së Shqipërisë
 • Kryeministri SHTZ Edi Rama, pjesëmarrës të ndryshëm
 • Po
 • Po
 • -
 • -