Promovimi i Xhubletës

 • Tjetër
 • Promovimi i Xhubletes
 • 08/02/2023
 • 12.00
 • Bajze
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malësi e Madhe
 • Kastrat
 • Tonin Marinaj
 • Kryetar i Bashkisë
 • Perfaqësues te shoqatave kulturore dhe historike
 • Po
 • Po
 • Arban Gjoka
 • Jurist