Vizite ne spitalin rajonal dhe polikilinken qendrore durres, ne lidhje me investimet e fundit.

Inspektim punimesh ne qsh nr 2 dhe aktivitet ne qsh nr 3 per diten kunder kancerit. (te ftuar)

 • Tjetër
 • Inspektim dhe aktivitet ndergjegjesues
 • 03/02/2023
 • 10.30
 • Spitali Rajonal Durres dhe QSH
 • Shqipëri
 • Durres
 • Durres
 • Durres
 • Ogerta Manastirliu | Pamela Bardhaj
 • Ministrja e Shendetesise | Drejtor i Spitalit Rajonal Durres
 • Ministrja e Shendetesise, Kryetarja e Bashkise Durres, Drejtoresha e Spitalit, Deputete, Personal mjekesor.
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaçi
 • Dhurata Gjoka