Ndjekja e te rinjve dhe diskutim me ta gjate stërvitjes së zhvilluar në kuadër të programit të Ekipeve Sportive

 • Tjetër
 • Vizitë
 • 08/02/2023
 • 15:00 - 15:30
 • Shkolla Jorgji Dilo Elbasan
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Qyteti Elbasan
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Të rinjtë e shkollës Jorgji Dilo
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti