Takim me Z. Sameh Wahba, BB-Drejtor Rajonal per Zhvillimin e Qendrueshem per Europen dhe Azine Qendrore dhe delgacionin qe e shoqeron

 • Tjetër
 • Takim
 • 06/02/2023
 • 15.30
 • Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca | Sameh Wahba
 • Minister | Drejtor, Banka Boterore
 • Ministrja, Perfaqesues te MBZHR, Z. Sameh Wahba, delegacioni qe e shoqeron
 • Jo
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore