Workshop rajonal pershatatja urbane elasticiteti dhe komponenti i pershtatjes SECAP.

 • Tjetër
 • Workshop
 • 22/02/2023
 • 10:00
 • Stamboll,Turqi
 • Shtet tjetër
 • Turqi
 • Eriselda Sefa | Belisa Haxhiu
 • Kryetar i Bashkise Lushnje | Keshilltar i kryetarit per projektet e huaja
 • Eriselda Sefa ,Belisa Haxhiu dhe shtete te tjera
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem