Diskutim me të rinjtë e e qytetit të Elbasanit për programin e Kodimit për të rinjtë

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 08/02/2023
 • 16:00 - 17:00
 • Biblioteka “Qemal Baholli” në qytetin e Elbasanit
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Elbasan
 • Qyteti Elbasan
 • Znj. Bora Muzhaqi
 • Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët
 • Të rinjtë e qytetit të Elbasanit
 • Jo
 • Po
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti
 • Arlinda Topçiu, Drejtor Kabineti