Zhvillimi i teknologjise se informacionit gjithnje e ne rritje, ka nje ndikim te madh ne komportimin e shoqerise ndaj perdorimit te mjeteve pjese e kesaj teknologjie, e cila ka rritur ndjeshem permiresimin e jetes se qytetareve ne mbare vendet e zhvilluara. Fokusi i takimit eshte prezantimi i vizionit te Qeverise Shqiptare mbi sfidat dhe angazhimet per rritjen dhe forcimin e sigurise kibernetike, nepermjet ngritjes se mekanizmave dhe gjitheperfshirjes ne qeverisjen kibernetike, bazuar ne parimin e “Ndertimit te Besimit”.

 • Tryezë diskutimi
 • 07/02/2023
 • 11:20
 • Mak Albania Hotel, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • 1
 • Bledi Çuçi | Niko Peleshi | Olta Xhaçka | Igli Tafa | Mirlinda Karçanaj
 • Minister i Brendshem | Minister i Mbrojtjes | Minister per Evropen dhe Punet e Jashtme | Drejtor i Pergjithshem i AKCESK | Drejtor i Pergjithshem, AKSHI
 • Eksperte dhe perfaqesues te organizmave nderkombetare: Burim Meholli, USAID Kosova; Enis Ylli, AKSHI; Gerald Bici, OST; Pirro Vengu, Drejtor, Porti Durres; Bledar Kazia, AKEP; Reglendi Xhango, OTP Bank; Milan Sekuloski, USAID; Endrit Demi, perfaqesues nga Diaspora; Adrian Qyteza, perfaqesues nga Diaspora; Rio Sherri, perfaqesues nga Diaspora; Elinda Mece, pedagoge; Adi Dibra, perfaqesues nga Diaspora etj..
 • Po
 • Jo
 • Ardian Bita
 • Ardian Bita