Në kuadër të rehabilitimit të zonave urbane, Kryeministri Z. Edi Rama, do të inspektojë punimet e bëra lidhur me rehabilitimin e Përroit të Lushnjës dhe zonat përreth tij.

 • Inspektim/kontroll
 • 06/02/2023
 • 11:00
 • Bashkia Lushnje
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • -
 • Kryeministri, SHTZ Edi Rama dhe pjesemarres te tjere
 • Kryeminister i Republikes se Shqiperise
 • Kryeministri dhe pjesemarres te tjere
 • Po
 • Po
 • -
 • -