Sensibilizim i moshave rinore per te qene perdorues te sigurt te internetit

 • Aktivitet ndërgjegjesues/informues
 • 09/02/2023
 • 11:00
 • Salla e Mbledhjeve te Keshillit Bashkiak
 • Shqipëri
 • Vlore
 • Sarande
 • Sarande
 • Renaldo Hasbi
 • Specialist IT prane Bashkise Sarande
 • Nxenes te shkollave te mesme , mesues te lendes se Teknologjis se informacionit dhe Komunikimit , prinder etj
 • Po
 • Po
 • Entela Cipa juriste
 • Entela Cipa juriste