Pritje ne 15 vjetorin e Shtetit te Pavarur te Kosoves

 • Tjetër
 • Pritje
 • 15/02/2023
 • 20:00
 • Mak Albania, Tirane
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Ambasadori i Republikes se Kosoves
 • Skender Durmishi
 • Folesit dhe te ftuar
 • Po
 • Po
 • Almiva Llaci
 • Almiva Llaci