Inspektim punimesh ne shkollen “Xhezmi Delli”

 • Inspektim/kontroll
 • 07/02/2023
 • 09.00
 • shkolla "Xhezmi delli"
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Tirane
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit