Ceremoni perkujtimore “42 vjetori I heronjeve te Fekenit”

 • Tjetër
 • Ceremoni perkujtimore
 • 06/02/2023
 • 10.30
 • Farke
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Farke
 • Erion Veliaj
 • kryetari bashkise
 • Staf i Bashkise Tirane dhe te ftuar te tjere
 • Po
 • Po
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit
 • Alban Dokushi, Drejtor i Pergjithshem Juridik, Aseteve dhe Licencimit