Takim ne ambjentet e bashkise me Ambasadorin E Izraelit

 • Tjetër
 • Takim ne zyre
 • 07/02/2023
 • 12:00
 • Durres, Bashkia Durres
 • Shqipëri
 • Durres
 • durres
 • durres
 • Emiriana Sako | Galit Peleg
 • Kryetare e Bashkise Durres | Ambasadori Izraelit
 • Folesit kryesor dhe staf
 • Jo
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Almiva Llaci