Pritja në zyrë e Ambasadores së Greqisë në Tiranë, znj. Konstatina Kamitsi, për tu njohur me situatën aktuale të bashkisë, shkëmbim ideshë për bashkëpunim me Bashkinë, zhvillim të aktiviteteve kulturore dhe synimet që kemi për të arritur në vazhdim

 • Tjetër
 • Takim delegacioni
 • 03/02/2023
 • 10:00
 • Bashkia Kukës
 • Shqipëri
 • Kukes
 • Kukes
 • Kukes
 • Safet Gjici
 • Kryetar i Bashkisë Kukës
 • Kryetari i Bashkisë, Zëvëndës Kryetarët, Ambasadorja znj. Konstatina Kamitsi, Shefi i zyrës së shtypit z. Georgeos Angeletopoulos, Sekretari i tretë që asiston në përkthim z. Panagiotis Anagnostopoulos
 • Po
 • Jo
 • Defrim Korbi, Sekretar i Pergjithshem
 • Defrim Korbi, Sekretar i Pergjithshem