Në zbatim të Vendimit nr. 9, datë 24.12.2020, kërkojmë mirëkuptimin tuaj pasi takim i Minisrit të Drejtësisë, z. Ulsi Manja me Ambasadorin e Turqisë në Shqipëri, z. Tayyar Kağan Atay është i paparashikuar dhe jashtë agjende.

 • Tjetër
 • Takim pune
 • 03/01/2023
 • 10:00
 • Ministria e Drejtesise
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirana
 • Tirana
 • Z. Ulsi Manja, z. Tayyar Kağan Atay
 • Minister i Drejtesise, Ambasador
 • Ministrit të Drejtësisë, z. Ulsi Manja me Ambasadorin e Republikës së Turqisë në Shqipëri, z. Tayyar Kağan Atay
 • Jo
 • Jo
 • Kevin Shtishi
 • Ismail Shehu