Në “Ditën Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt”, kjo konferencë ka si qëllim krijimin e një ekosistemi të sigurt kibernetik dhe rritjen e qëndrueshmërisë kibernetike në vend, nëpërmjet partneriteteve strategjike, gjithëpërfshirjes në qeverisjen kibernetike dhe kontributit të çmuar të ekspertëve të fushës në vend dhe diasporë.

 • Tjetër
 • Konferencë
 • 07/02/2023
 • 09.30
 • MAK Albania Hotel, Tiranë
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tiranë
 • 2
 • Z. Igli Tafa, Znj. Belinda Balluku, Z. Edi Rama (TBC), Znj. Yuri Kim, Z. Guido De Sanctis, Znj. Christiane Hohmann, Znj. Olta Xhaçka, Z. Niko Peleshi, Z. Bledi Çuçi, Znj. Mirlinda Karçanaj, Z. Visho Ajazi Lika, Znj. Kozeta Garrett
 • Drejtor i Përgjithshëm AKCESK, Z/Kryeministër, Kryeministër, Ambasadore e SHBA-së, Ambasador i OSBE në Shqipëri, Ambasadore e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ministër i Mbrojtjes, Ministër i Brendshëm, Drejtor i Përgjithshëm AKSHI, Ambasador i Përfaqësisë së Përhershme të Republikës së Shqipërisë në NATO, Eksperte e sigurisë kibernetike Microsoft
 • Z. Igli Tafa, Znj. Belinda Balluku, Z. Edi Rama (TBC), Znj. Yuri Kim, Z. Guido De Sanctis, Znj. Christiane Hohmann, Znj. Olta Xhaçka, Z. Niko Peleshi, Z. Bledi Çuçi, Znj. Mirlinda Karçanaj, Z. Visho Ajazi Lika, Znj. Kozeta Garrett, Z. Burim Meholli, Z. Enis Ylli, Z. Gerald Bici, Z. Pirro Vengu, Z. Bledar Kazia, Z. Reglendi Xhango, Z. Milan Sekuloski, Z. Renis Tërshana, Z. Ermal Beqiri, Z. Endrit Demi, z. Enkelejd Zoto, Z. Adi Dibra, Z. Adrian Qytetza, Z. Rio Sherri, Znj. Elinda Meçe,
 • Po
 • Jo
 • Fjoralba Çela, specialist
 • Igli Tafa, Drejtor i Përgjithshëm, AKCESK