Mbledhje jasht radhe e keshillit bashkiak

 • Tjetër
 • Mbledhje
 • 03/02/2023
 • 12;00
 • Durres
 • Shqipëri
 • Durrës
 • Durres
 • Dur
 • Emiriana Sako | Ani Dyrmishi
 • Kryetare e Bashkise Durres | Kryetar i keshillit bashkiak
 • Folesit dhe keshilltaret e kshillit
 • Po
 • Jo
 • Almiva Llaci
 • Almiva Llaci