Ceremonia e Inagurimit të pikës së riciklimit.

 • Inagurim
 • 15/02/2023
 • 10:00
 • Qyteti Prrenjas
 • Shqipëri
 • Elbasan
 • Prrenjas
 • Prrenjas
 • Znj. Mirela Kumbaro | Z.Nuri Belba
 • Minstri i Turizmit dhe Mjedisit, | Kryetari i Bashkise Prrenjas
 • Znj. Mirela Kumbaro, Minstri i Turizmit dhe Mjedisit,
 • Po
 • Po
 • Matilda Zerani, Specialiste në Drejtorin Juridike.
 • Maliq Alla, Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit