nje kafe me grate e njesise adm Dushk

 • Tjetër
 • takim joformal
 • 08/02/2023
 • 14:00
 • Lushnje,njesia adm Dushk
 • Shqipëri
 • Fier
 • Lushnje
 • Dushk
 • Eriselda Sefa
 • Kryetar i Bashkise Lushnje
 • Eriselda Sefa ,drejtues te tjere,grate dhe vajzat e njesise Dushk
 • Jo
 • Jo
 • Erisa Qalliu-Drejtor i Burimeve Njerezore
 • Nuk ka Sek/Dr .te Pergjithshem