Monitorimi interaktiv digjital me sistemin automatik kontrolli te rregullsise se mjeteve ne rruge dhe transformimi digjital i qyteteve e te shebimeve “Smart Cities”.

 • Tjetër
 • Digjitalizim sherbimesh
 • 01/02/2023
 • 15:00
 • Rogner Hotel Tirana
 • Shqipëri
 • Tiranë
 • Tirane
 • 2
 • Perfaqesues nga Dhoma Amerikane e Tregtise | Perfaqesues nga Ambasada Amerikane | Mirlinda Karcanaj | z. Blendi Gonxhja | Perfaqesues nga Motorola Solutions dhe Infosoft Solutions.
 • Administrator | Personel zyrtar | Drejtore e Pergjithshme e AKSHI-it | Drejtor i Përgjithshëm i DPSHTRR-së | Punonjes pergjegjes
 • Perfaqesues nga Dhoma Amerikane e Tregtise. Perfaqesues nga Ambasada Amerikane. Perfaqesues nga AKSHI. Perfaqesues nga Motorola Solutions dhe Infosoft Solutions.
 • Po
 • Po
 • -
 • -