Ftese e CIHEAM Bari per te diskutuar mbi bujqesine organike ne rajon

 • Tjetër
 • Konference
 • 03/02/2023
 • 10.00
 • Hotel Rogner
 • Shqipëri
 • Tirane
 • Tirane
 • Nr. 9
 • Frida Krifca | Maurizio RAELI
 • Minister | Drejtor CIHEAM Bari
 • Perfaqesues te MBZHR, Perfaqesues te subjekteve te certifikuar organike, Perfaqesuesnga CIHEAM dhe perfitues te projektit nga vendet e Ballkanit
 • Po
 • Jo
 • Viola Dona - Keshilltar
 • Aida Shehi - Drejtore