Impianti i Ngrohjes në Shkollat e Mesme Bajzë,Koplik dhe Gruemire

 • Inspektim/kontroll
 • 14/02/2023
 • 10;00
 • Bajzë,Koplik Gruemire
 • Shqipëri
 • Shkoder
 • Malësi e Madhe
 • Kastrat
 • Tonin Marinaj
 • Kryetari i Bashkisë
 • Përfaqësues të Bashkisë
 • Jo
 • Jo
 • Arban Gjoka
 • Jurist